Στο Δήμο Διονύσου ξεκινούν διαδικτυακά τα Σεμινάρια Τέχνης, με τη Βασιλίκα Σαριλάκη, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στις 7:30 μ.μ.

Στο Δήμο Διονύσου ξεκινούν διαδικτυακά τα Σεμινάρια Τέχνης, με τη Βασιλίκα Σαριλάκη, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στις 7:30 μ.μ.

 

Τα σεμινάρια Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου συνεχίζονται φέτος και θα γίνουν διαδικτυακά λόγω κορωνοιού.

Τα φετινά σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. και θα γίνονται κάθε Δευτέρα 7.30μμ – 9 μ.μ.. Διδάσκει η Ιστορικός Τέχνης και Δημοσιογράφος Βασιλίκα Σαριλάκη.

Η θεματολογία αφορά στις μεγάλες καλλιτεχνικές προσωπικότητες μετά τον Ιμπρεσιονισμό καθώς και τα μεγαλύτερα ρεύματα τέχνης του 20ού αιώνα.

Για τη λειτουργία τους θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα zoom και όσοι/ες τα παρακολουθήσουν θα λάβουν μέσω email ένα link (μια ηλεκτρονική διεύθυνση) το οποίο απλώς θα πατήσουν για να μπουν στην αίθουσα της τηλεδιάσκεψης.

Καλείστε να εγγραφείτε άμεσα και να στείλετε το email σας στο sarilaki@gmail.com .Λεπτομέρειες στο τηλ. 210-8152463.

Πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφών: στο Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικών Δομών (Λεωφ. Λ.Μαραθώνος 13, Άγ.Στέφανος) 210 8142972. Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί και ηλεκτρονικά στο email: politismos@dionysos.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *