ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Galerie δημιουργών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Galerie δημιουργών

Σε μία περίοδο που είναι αναγκαίο όσο ποτέ να ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ το σκοτάδι και να νικήσουμε τους φόβους που μας περιβάλουν, φόβους που ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν, η Galerie δημιουργών εγκαινιάζει την εικαστική της δράση  Galerie δημιουργών in action  με μία ομαδική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας την Κυριακή 8 Νοεμβρίου με τίτλο:

«Άνοιγμα Ψυχής»

 

Θα πραγματοποιηθεί  στον Πολυχώρο Τέχνης Galerie δημιουργών στη Ν.Κηφισιά (Χελιδονούς 28 ) και  θα διαρκέσει από 8/11….. έως 11/11… 2020

 

Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες που  συμμετέχουν, αποτυπώνουν χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις πάνω σε καμβά, ξύλο και χαρτί τα συναισθήματά τους και αφήνουν την δύναμη της έκφρασής τους να καταγραφεί με μοναδικό τρόπο και να μας αλλάξει!

Προβλέπεται κατά τη διάρκεια των εγκαινίων

  • Η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν με προβολή πληροφοριών που αφορά τον καθένα από αυτούς.
  • Η επικοινωνία των δημιουργών με το κοινό, εφόσον το επιθυμούν, σχετικά με την επιλογή των θεμάτων τους και τη διαδικασία δημιουργίας και έκφρασής τους.
  • Παροχή διπλώματος συμμετοχής στην ομαδική έκθεση της Galerie δημιουργών in action.

 

Σε συνάρτηση με την διάρκεια της έκθεσης παρέχεται η δυνατότητα προβολής των έργων,  στο φιλότεχνο κοινό που θα συμμετέχει και σε άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του χώρου.

 

Για τη σωστότερη παρουσίαση των καλλιτεχνών χρήσιμο θα ήταν να παραδοθεί εγκαίρως (τουλάχιστον 10 ημέρες πριν) μια φωτογραφία τους και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

 

Χορηγός της ομαδικής έκθεσης:  Galerie δημιουργών

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδες Αμαρυσία, Βορεινή, Τύπος Κηφισιάς, Βραδυνή,Vrilissia news, Independent.gr, vrilissia news, checkikArt.gr, La vita radio, radioparis, echodiastasis.gr, Gefira.gr, Fyll time.gr, Tv Kifissia.gr

 

Galerie δημιουργών in action

Διαδραστικό δρώμενο εικαστικής δημιουργίας και μουσικής.

 

Εγκαίνια Ομαδικής εικαστικής έκθεσης

 

Πιστεύοντας στην επικοινωνία των Τεχνών και στην δύναμη που μπορεί η διά δράση τους να δημιουργήσει, η Galerie δημιουργών in action  πρωτοπορεί παρουσιάζοντας  σε κάθε vernissage ένα διαδραστικό δρώμενο συνυφασμένο με μουσική και ζωγραφική!

 

Συμμετέχουν ένα εικαστικός καλλιτέχνης και ένας μουσικός δημιουργός

 

Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν αν είναι  περισσότεροι του ενός, επιλέγονται με κλήρωση

Η δράση θα έχει διάρκεια 15 έως 20 λεπτά και θα πραγματοποιείται στο τέλος της παρουσίασης των καλλιτεχνών.

Θα μπορεί στη διαδικασία αυτή να πάρει μέρος και κάποιος προσκεκλημένος  εκτός αυτών που εκθέτουν.

 

Το κοινό, οι καλεσμένοι μας, θα  είναι εκείνοι που θα  διαλέγουν με κλήρωση 3-4  χρώματα και  4-6 νότες και έτσι θα ορίζεται το πεδίο δράσης των καλλιτεχνών.

 

Και οι δύο καλλιτέχνες θα πρέπει να δημιουργούν την ώρα εκείνη σε πραγματικό χρόνο με χρώματα ο ένας και νότες ό άλλος μία εικαστική και μία  μουσική δημιουργία

Αυτές θα είναι το αποτέλεσμα της τόλμης του αποχωρισμού από το οικείο και το ασφαλές, θα είναι ο αισθητικός τους αυθορμητισμός, ο προβληματισμός τους μέσα από την αναμέτρηση  με την δύναμη της στιγμής!

 

Στο τέλος της σεζόν θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη έκθεση με τα έργα, που θα έχουν φιλοτεχνηθεί  στα εγκαίνια αυτών των ομαδικών εκθέσεων και παράλληλα θα ακούγεται η μουσική σύνθεση που θα έχει δημιουργηθεί στον πραγματικό χρόνο διάδρασης των δύο Τεχνών.

 

Με απαραίτητη την συγκατάθεση των δημιουργών των έργων αυτών πρόθεσή της

«Galerie δημιουργών in action» είναι να τεθούν προς πώληση  και όλα τα έσοδα να διατεθούν για ένα σημαντικό κοινωνικό έργο που αφορά σε παιδιά.

 

Η συνθέτις η οποία θα εγκαινιάσει αυτήν την δράση και θα είναι η συν δημιουργός από την μεριά της μουσικής είναι η καταξιωμένη στον χώρο της σύνθεσης και καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην Galerie δημιουργών  Πηγή Λυκούδη  η οποία υπογράφει και την ιδέα αυτή!

Ελάτε να φωτίσουμε το σκοτάδι, ελάτε να αντισταθούμε στους φόβους, ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προσθέτοντας στο ΦΩΣ το λιθαράκι της έμπνευσης που ο καθένας μας κατέχει στην ψυχή του!

 

 

Φόρμα συμμετοχής

 

Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος: ……………………………………………………………………………….

Διεύθυνση κατοικίας: …………………………………………………………………………………………………..

Τηλέφωνα επικοινωνίας: ……………………………………………………………………………………………..

E-mail:…………………………………………………………………………………………………………………………….

Περιγραφή – διαστάσεις των έργων……………………..

 

 

Η παράδοση και η παραλαβή των έργων γίνεται στην διεύθυνση της Galerie  δημιουργών(Χελιδονούς 28 Ν. Κηφισιά) με ευθύνη των συμμετεχόντων!

Τηλέφωνα επικοινωνίας και δήλωση συμμετοχών 6976556980 και 2106251732

Επιμέλεια έκθεσης  η εικαστικός  Κατερίνα Σαμαρτζίδου

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του χώρου  Τάσος Ιωάννου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *