Γιάννης Πάριος Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου 25 Ιουνίου 2022 Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς 2 Ιουλίου 2022

Γιάννης Πάριος  Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου 25 Ιουνίου 2022 Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς 2 Ιουλίου 2022
Εδώ και πενήντα ολόκληρα χρόνια, δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αναγνωρίσει από την πρώτη νότα της φωνής του, έναν από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.
Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μια μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής, ο Γιάννης Πάριος ταυτίστηκε με την απέραντη θάλασσα της Ελλάδας και κατάφερε να γοητεύσει και το κοινό παγκοσμίως.
Καλοκαίρι 2022 λοιπόν και ο Γιάννης Πάριος τραγουδάει τα κομμάτια που πια αποτελούν την ιστορία όλων μας, το soundtrack της ζωής μας, με τις απογοητεύσεις, τις ελπίδες, τις χαρές μας και εμφανίζεται σε δύο υπέροχα θέατρα της Αττικής με μια παράσταση που θα γράψει, πάλι, ιστορία και συνεχίζει με μια πορεία σε όλη την Ελλάδα που λαχταράει να ξανασυναντηθεί με τον λατρεμένο τραγουδιστή.

Για πρώτη φορά στο υπέροχο θέατρο του Παπάγου, στις 25/6 και στις 2/7 στον αγαπημένο του Πειραιά, στο Βεάκειο,  ο Γιάννης Πάριος θα μας συντροφεύσει σε όμορφα βράδια και θα δημιουργήσει μαζί μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις. 

 
Προπώληση :
https://www.viva.gr/tickets/music/giannis-parios-beakeio-theatro-peiraia/
Δίκτυο Viva
Kαταστήματα Public
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Ώρα έναρξης : 21:00
Είσοδος : 20 ευρώ (αριθμημένες θέσεις)
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ώρα έναρξης : 21:00
Είσοδος : 20 ευρώ (αριθμημένες θέσεις)

Παραγωγή: LiveStage 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *